Klantbehoefte

Na het vaststellen voor welk doeleinden wij VR oplossingen gaan bouwen gaan wij eerst een brainstormsessie houden om alle belangrijke functionaliteiten vast te stellen. Wij maken een 2D concept tekening waarin wij laten zien hoe de omgeving en het product eruit komen te zien.

Concept

Nadat wij samen met onze opdrachtgever een akkoord hebben bereikt over het 2D concept en alle functionaliteiten is het tijd om een graidboxing te realiseren. Dit is simpel gezegd een manier om te demonstreren hoe de ruimte wordt ingedeeld en hoe alles erin ongeveer eruit komt te zien.

Animeren

Onze 3D artiesten leggen de basis neer.
Vervolgens gaan wij deze concepten uitwerken tot hoge resolutie producten en omgevingen.

Ontwikkeling

Onze programmeurs gaan aan het werk met uw product om dit functioneel te krijgen. Dit houdt in dat het werkt zoals het is bedacht.
In deze fase werken onze 3D artiesten en programmeurs allemaal samen aan het ontwikkelen, bijstellen en verbeteren totdat we de gewenste resultaten hebben behaald.

Testen

Het testen doen wij samen met de 3D artiesten, programmeurs, productontwikkelaar, en opdrachtgever. Vervolgens kan de applicatie intern of door een andere groep gebruikers worden getest. Wij verwerken uw feedback om de nodige aanpassingen en wensen uit te voeren.

Nazorg

Wij zijn dagelijks onze kennis aan het vergroten om u van dienst zijn bij verdere uitbreiding van uw VR producten.

Oplevering

Wij gaan uw product opleveren en zorgen voor een goede integratie met ons platform. U kunt gebruik maken van de vele opties die ons platform te bieden heeft zoals: Content delen met uw doelgroep, het inzichtelijk maken van gebruikers Analyses, promoties en online events bijwonen en uw product demonstreren.

Vraag een gratis demo aan en ontvang een gratis e-book

Virrea
Dokter spanjaardweg 11
8025 BT Zwolle

Missie

Virtual reality is onze passie.
Wij willen een buitengewone ervaring bieden aan elk van onze gebruikers.
Waarom? Omdat wij het uiterste willen halen uit virtual reality
Maar waarom? Omdat onze klanten en gebruikers hier hun voordeel mee kunnen halen
Onze gebruikers en klanten motiveren ons om nieuwe systemen te bedenken om te blijven innoveren.
Wij vragen ons elke dag af, hoe kunnen wij meer mensen verder helpen met virtual reality?
Daarom verplichten wij onszelf iets te doen dat groter is dan wij zelf zijn en dat is met virtual reality miljoenen mensenlevens veranderen.
Wij zijn beter in helpen dan in verkopen en dat is terug te zien in ons bedrijfscultuur en in ieder van ons persoonlijk.

Als wij vandaag geld hebben verdiend is het mooi, als wij vandaag mensen hebben geholpen
hebben wij ons doel bereik met onze software oplossingen.