Virtual Reality Toepassingen

Wilt u weten wat de virtual reality toepassingen zijn voor uw bedrijf? Virrea.nl helpt u graag! Voor bedrijven is het van belang dat VR in het bedrijf wordt geïmplementeerd, omdat dit automatiseert en digitaliseert. VR is gemakkelijk en heel breed inzetbaar. Vergaderen of samenwerken in een VR omgeving is gemakkelijk en bevordert uw prestaties. Gebruik VR om producten op een unieke manier te promoten bij uw doelgroep. Er zijn al veel bedrijven die VR inzetten om hun werknemers voor te bereiden op bepaalde situaties. Entertainment, gamen en andere  recreatieve en creatieve toepassingen worden er beter en intenser door. Het opnemen en nalaten van herinneringen krijgen zoveel meer diepte  dan een foto of simpele video.

VR is nog relatief nieuw maar is niet meer weg te denken. VR is en wordt steeds belangrijker voor de samenleving. De succesvolle voorbeelden bieden inspiratie voor meer innovatie. Steeds meer mensen zijn de toegevoegde waarde van de toepassingen gaan inzien. VR kan je altijd en overal inzetten en is in alle vakgebieden ontzettend interessant

Met virtual reality oplossingen kunt u direct resultaten boeken en daarmee tijd en geld besparen!

Virtual-reality-toepassingen

Voordelen

VR praktijkoefeningen zijn makkelijk en effectief bij het leren

Met VR praktijkoefeningen verbetert u uw vaardigheden sneller

Voortgang van de gebruikers inzichtelijk d.m.v. analyses

Deel uw VR oplossingen en omgevingen met anderen gebruikers en organisaties

Voer gesprekken, vergaderingen of presentaties in VR met leerlingen, collega’s of klanten

Vind de VR oplossing die bij uw past

Geavanceerde interactieve mogelijkheden

Virtual reality toepassing ontspanning

Virtual reality voor ontspanning

Virtual reality kan ingezet worden voor ontspanning, omdat er een virtuele wereld gecreëerd kan worden. Patiënten kunnen een erg angstig en zenuwachtig gevoel krijgen wanneer zij een operatie moeten ondergaan. Met de rustgevende omgeving in VR is er de mogelijkheid om dit gevoel net voor de operatie weg te nemen. Een patiënt ontsnapt hier kort aan de ziekenhuisomgeving en komt in een wereld waarin zij volledig ontspannen. Deze virtual reality toepassing is voor het zorgpersoneel een efficiënte manier om de patiënt te kalmeren en ontspannen de operatie te beginnen.

Virtual reality in de zorg

Virtual reality kan ook worden voor trainingen worden ingezet in de zorg! Door de geautomatiseerde trainingen is een zorgmedewerker in staat om praktijkervaring op te doen door Virtual Reality. In deze case wordt een zorgmedewerker geleerd om infuus aan te brengen. Tijdens deze virtual reality in de zorg wodt training gegeven in het veilig aanbrengen van infuus. Zo krijgt een zorgmedewerker het gevoel van hen toekomstige baan. Door virtual reality trainingen is uw personeel voorbereid op het echter werk en weet wat diegene te wachten staat. Ook voor u kunnen we virtual reality in de zorg waarmaken!

Virtual reality toepassing zorg
Virtual-reality-toepassingen-hoogwerker

Virtual Reality training hoogwerker

Een training voor hoogwerkers? Met een virtual reality training is dat binnen no-time geleerd! Tijdens een VR training als hoogwerker wordt aangeleerd hoe iemand op een veilige manier om moet gaan met een hoogwerker. Met Virrea World kan dit gerealiseerd worden door een serious game. In deze virtual reality training voor hoogwerkers kan iemand wennen aan hoogtes en veiligheidsvoorschriften.

Door alle stappen binnen de virtual reality training te doorlopen zijn de gebruikers snel en volledig op te hoogte van de nodige handelingen en veiligheidsvoorschriften. Maken medewerkers binnen uw bedrijf gebruik van machines? U kunt ervoor zorgen dat getraind personeel deze bedienen, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Wij helpen u graag met het behalen van uw doelen!

Virtual reality toepassing bhv

Bent u verantwoordelijk voor uw personeel? Dan heeft u vast te maken gehad met bhv! Met virtual reality kan efficiënte bhv worden behaald, omdat VR concrete trainingen kan bieden. Het is bijvoorbeeld belangrijk te weten hoe een defibrillator werkt. In deze virtual reality toepassing worden alle vaardigheden rondom bhv aangeleerd. Stapsgewijs kan het apparaat worden verkent. Train uzelf en uw collega’s op een efficiënte manier bhv aan en wees voorbereid op noodsituaties!

Virtual reality toepassing bhv
Virtual-reality-toepassingen-brandblusser

Virtual reality brandoefening

Brandoefeningen en evacuatieplannen kosten tijd en zijn moeilijk te reconstrueren en te oefenen. Deze oefeningen kunnen op een veilige, snellere en efficiëntere manier gerealiseerde worden in VR. Mensen leren het beste door te doen en door dezelfde handelingen te herhalen. Door het visualiseren van scenario’s in VR blijft de kennis veel beter hangen. Bereid uw personeelsleden op voor elk calamiteiten door gebruik te maken van een VR bril. Gebruikers krijgen de nodige instructies binnen elke praktijkoefening en aan het einde van de training kennen ze alle brand, evacuatie en reanimatie procedures.

Kernwaarden-virrea

Ontdek uw eigen Virtual Reality toepassing!

Wilt u weten of onze VR app iets voor uw bedrijf is? Neem contact met ons op en vraag een gratis demo aan!

Virrea
Dokter spanjaardweg 11
8025 BT Zwolle

Missie

Virtual reality is onze passie.
Wij willen een buitengewone ervaring bieden aan elk van onze gebruikers.
Waarom? Omdat wij het uiterste willen halen uit virtual reality
Maar waarom? Omdat onze klanten en gebruikers hier hun voordeel mee kunnen halen
Onze gebruikers en klanten motiveren ons om nieuwe systemen te bedenken om te blijven innoveren.
Wij vragen ons elke dag af, hoe kunnen wij meer mensen verder helpen met virtual reality?
Daarom verplichten wij onszelf iets te doen dat groter is dan wij zelf zijn en dat is met virtual reality miljoenen mensenlevens veranderen.
Wij zijn beter in helpen dan in verkopen en dat is terug te zien in ons bedrijfscultuur en in ieder van ons persoonlijk.

Als wij vandaag geld hebben verdiend is het mooi, als wij vandaag mensen hebben geholpen
hebben wij ons doel bereik met onze software oplossingen.