• U bevindt zich hier:
 • Home
 • >
 • Over Virrea

Over Virrea

Virrea is een allround Tech bureau opgericht in 2017 door Jonathan Windster.
Samen met onze partners bestaat het team uit getalenteerde website helden, app tovenaars en 3D specialisten.

Onze specialiteit ligt in het maken van verschillende soorten visualisaties zoals: 3D modellen, Virtual Reality, Augmented reality, Videomapping en mobiele applicaties. Onze passie is het leveren van innovatieve en effectieve oplossingen voor bedrijven en consumenten.

Virrea
Virrea ontwerpt en creëert visualisatie voor bedrijven en organisaties. Naast de acquisitie mogelijkheden zijn onze verschillende visualisaties ook erg handig voor toepassingen zoals trainingen, educatie en het visualiseren van verschillende bedrijfsactiviteiten. Wij brengen een beleving over naar de gebruikers en laten hen uw organisaties, bedrijf of producten ervaren. Wij creëren informatieve, educatieve en training visualisatietools dat bedrijven en organisaties doelgericht in kunnen gaan zetten. De verschillende soorten visualisatie technieken die ingezet worden kunnen per situatie erg verschillen. Ook kan onze visualisatie gecombineerd worden met spraak en in sommige gevallen ook met andere hardware apparatuur. Een combinatie van deze producten is een krachtig en ijzersterke combinatie.

Visualiseren
Door middel van beelden is het vaak makkelijker om iets te onthouden en kan meer informatie in korte tijd overgebracht worden. Het voorbeeld van beeld is niet alleen dat er heel veel informatie in een plaatjes past, maar ook dat er eigenlijk altijd direct een samenhang te vinden is tussen de verschillende stukjes informatie. Ook op meer gevoelsmatige terreinen zijn beelden vaak veel sterker dan woorden en kan visualisatie bewust als strategie worden ingezet om iets in beweging te krijgen. Ook woorden hebben hun sterke kanten en je zult daarom per situatie moeten bekijken of woorden of beelden een betere instrument zijn om je doel te bereiken. Onthoud daarbij dat ze ook samen ingezet kunnen worden en dat dit vaak zorgt voor een ijzersterke combinatie.
Het kan ingezet worden met het uiteindelijke doel om verschillende bedrijven en organisaties de mogelijkheid te geven, zich zowel online als offline visueel beter te gaan presenteren. Maar ook om een duidelijk beeld over te kunnen brengen aan de consumenten. Wij wekken de interesses bij de doelgroep, om een verbinding tussen de consumenten en bedrijven te realiseren en deze partijen nader tot elkaar te brengen.

 • VR Headset

  De Samsung Gear VR is een verbeterde voortzetting van de eerdere VR-brillen van Samsung.

  Met deze Virtual Reality-headset word je zelf onderdeel van je games en video’s.

  Door je smartphone te gebruiken als scherm, geniet je van haarscherpe beeldkwaliteit.
  Bestel nu bij Virrea je eigen vr headset.

  VR Headset
 • Hololens

  De Hololens is een bril waarin virtuele projecten worden getoont op het glas van de bril die
  vervolgens te zien zijn in de echte wereld. Door de lasers in de bril berekent hij precies hoe
  de kamer eruit ziet en plaatst hij zo een object niet ergens willekeurig, maar precies op bijvoorbeeld een tafel of muur.
  Kortom: Een computer op je hoofd.
  Wil u de Microsoft Hololens huren? Neem contact op met Virrea

  Hololens
 • HTC Vive

  Bij Virrea huur of koop je voordelig de HTC Vive Virtual reality bril inclusief controllers, Koptelefoon , opstelling voor de bewegingssensor en indien gewenst een PC
  speciaal voor virtual reality Games.
  Met deze VR bril kun je niet alleen 360 graden om je heen kijken, maar ook bewegen door de virtuele wereld, door de bijgeleverde bewegingssensors

  HTC Vive

Diensten van Virrea

Virrea is een innovatief bedrijf dat zich richt op het visualiseren van verschillende bedrijven en hun bedrijfsactiviteiten. Door te combineren met de producten waar wij over beschikken vormt dit een krachtig marketingtool. Het kan ingezet worden met het uiteinelijke doel om bedrijven en organisaties de mogelijkheid te geven, zich zowel

online als offline visueel beter te gaan presenteren. Maar ook om een duidelijk beeld over te kunnen brengen aan de consumenten. Wij wekken de interesses bij de doelgroep, om een verbinding tussen de consumenten en bedrijven te realiseren en deze partijen nader tot elkaar te brengen.

Bekijk alle diensten van Virrea

Lees meer

Virrea
Postbus 4
7740 AA
Coevorden

Tel: (+31)85 – 065 74 87
E-mail: info@virrea.nl

Website realisatie: MediaLab3

Wie zijn wij?

Virrea is een allround Tech & visualisatie bureau opgericht in 2017. Samen met onze partners bestaat het team uit getalenteerde website helden,  app tovenaars en 3D specialisten. Ons specialiteit ligt in het ontwikkelen van verschillende soorten visualisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtual Reality  en Augmented Reality oplossingen. Ook bieden wij gadgets aan in onze webshop. Dit zijn allemaal unieke tools die allen een oplossing bieden voor bedrijven en consumenten.