• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Visuele software

Visuele software

Virrea levert oplossingen op maat die alles te maken hebben met visualisaties. Wij beschikken over verschillende visualisatie technieken die wij inzetten om bedrijven en consumenten een betere beeld te geven en een beleving over te brengen aan de gebruikers.

Een nieuwe product ontwikkelen of een reproductie van een bestaand product maken. Dit kan bijvoorbeeld vanuit een 3D scan. Wij scannen of tekenen het product voor u. Wij ontwerpen ondersteunen en geven advies op elk vlak van het proces. Van concept tot de ontwikkeling. Wij zijn zowel creatief als technisch goed onderlegd, daardoor zijn we in staat om tot goede resultaten te komen. Wij leveren u ook 3D bestanden aan die u vervolgens zou kunnen uitprinten. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij realiseren virtuele tours voor bedrijven en consumenten. Met een 360 graden camera wordt de gehele omgeving opgenomen op foto of video. Deze kan vanuit verschillende hoeken worden bekeken. De gebruiker kan zelf de beelden verslepen en ze 360 graden draaien zodat, het vanuit elke hoek te zien is. Ook kunnen wij interactie punten toevoegen in de tour. De interactie punten kunnen bestaan uit 360 graden video’s, 360 graden foto’s of audio bestanden. Ook de virtual reality optie is mogelijk. Door middel van een smartphone in combinatie met een vr headset te gebruiken bevind de gebruiker zich midden in de tour. Bent u geïnteresseerd in een virtuele tour voor uw bedrijf of woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Virrea ontwerpt en ontwikkeld virtual reality oplossingen op maat. Virtual reality kan dienen als educatieve of prestatieve tool op uw beursstand of als een ‘eye-catcher’ bij uw volgende marketing campagne. Virrea biedt productie van het begin tot het einde voor al uw virtual reality software. Virrea bedenkt samen met u het verhaal achter de ervaring.  Wij nemen de applicatie voor onze rekening en bieden de benodigde materialen om Virtual Reailty optimaal te beleven. Kom met ons in contact en wij verzorgen een beleving die u en uw klanten niet snel zullen vergeten.

Augmented reality is helemaal 2018 en geeft ons de mogelijkheid om augmented reality applicaties te maken voor Augmented reality brillen, tablets of smartphones. Wij zorgen er voor dat u uw eigen unieke applicatie krijgt aansluitend aan uw product of bedrijfsvoering. Doordat de Augmented reality brillen transparant zijn, kunt u de fysieke wereld blijven zien, gecombineerd met hologrammen. Ook is het mogelijk om tablets en smartphones hiervoor in te zetten. Augmented reality is uitermate geschikt voor leerdoeleinden, marketingdoeleinden en uiteraard als amusement. Op beurzen wordt vaak gekozen voor de Hololens om een product op een innovatieve wijze te presenteren aan potentiële klanten. Dit is een enorme aandachtstrekker! De mogelijkheden voor de augmented reality zijn eindeloos, dus vraag ons gerust om advies. Wees vooruitstrevend en kom met ons in contact.

Met videomapping kunt u veel indruk maken. Afhankelijk van het doel kunt u bijvoorbeeld geluids- en lichteffecten toevoegen om uw show nog extra’s interactie te geven. Met videomapping wordt gebruik gemaakt van één of meerdere beamers. Met behulp van videomapping kunnen uw muren, plafonds of vloeren tot leven gebracht worden. Door gebruik te maken van een digitale projectie wordt een saai oppervlak omgevormd tot een interactieve belevenis! Videomapping is ideaal voor een presentatie van een object of gebouw. Tevens is dit goed te gebruiken om een virtuele omgeving te creëren zonder gebruik te maken van virtual reality brillen.

Diensten van Virrea

Virrea is een innovatief bedrijf dat zich richt op het visualiseren van verschillende bedrijven en hun bedrijfsactiviteiten. Door te combineren met de producten waar wij over beschikken vormt dit een krachtig marketingtool. Het kan ingezet worden met het uiteinelijke doel om bedrijven en organisaties de mogelijkheid te geven, zich zowel

online als offline visueel beter te gaan presenteren. Maar ook om een duidelijk beeld over te kunnen brengen aan de consumenten. Wij wekken de interesses bij de doelgroep, om een verbinding tussen de consumenten en bedrijven te realiseren en deze partijen nader tot elkaar te brengen.

Bekijk alle diensten van Virrea

Lees meer

Virrea
Postbus 4
7740 AA
Coevorden

Tel: (+31)85 – 065 74 87
E-mail: info@virrea.nl

Website realisatie: MediaLab3

Wie zijn wij?

Virrea is een allround Tech & visualisatie bureau opgericht in 2017. Samen met onze partners bestaat het team uit getalenteerde website helden,  app tovenaars en 3D specialisten. Ons specialiteit ligt in het ontwikkelen van verschillende soorten visualisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtual Reality  en Augmented Reality oplossingen. Ook bieden wij gadgets aan in onze webshop. Dit zijn allemaal unieke tools die allen een oplossing bieden voor bedrijven en consumenten.