• U bevindt zich hier:
 • Home
 • >
 • 3D Printen

3D Printen

Een 3D scan is een digitale ruimtelijke puntenwolk van miljoenen punten. Deze punten kunnen worden gebruikt om door middel van een STL file een product te dupliceren. Ook is het mogelijk om de scandata op te schonen en daarna uit te schrijven als STEP of Parasolid file. Hiermee kunt u alle bewerking die u gewend bent te doen in een 3D CAD omgeving uitvoeren op de gescande geometrie. Het is mogelijk om bij ons 3D prints te laten maken van een eigen ontwerp, een prototype of een vormmodel. We hebben hiervoor ook partners op verscheidene 3D print platformen. Onze partners hebben verscheidene 3D printers welke allen met verschillende materialen om kunnen gaan. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons en wij zullen u voorzien van advies op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het 3D printen van uw objecten! 3D modellen, prototypes, maquettes, alles is mogelijk! We hebben verschillende technieken waarmee wij uw objecten kunnen printen. We zijn nauwkeurig en betrouwbaar! Heeft u vragen over 3D printen, 3D modellen of de materialen waar wij mee printen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • VR Headset

  De Samsung Gear VR is een verbeterde voortzetting van de eerdere VR-brillen van Samsung.

  Met deze Virtual Reality-headset word je zelf onderdeel van je games en video’s.

  Door je smartphone te gebruiken als scherm, geniet je van haarscherpe beeldkwaliteit.
  Bestel nu bij Virrea je eigen vr headset.

  VR Headset
 • Hololens

  De Hololens is een bril waarin virtuele projecten worden getoont op het glas van de bril die
  vervolgens te zien zijn in de echte wereld. Door de lasers in de bril berekent hij precies hoe
  de kamer eruit ziet en plaatst hij zo een object niet ergens willekeurig, maar precies op bijvoorbeeld een tafel of muur.
  Kortom: Een computer op je hoofd.
  Wil u de Microsoft Hololens huren? Neem contact op met Virrea

  Hololens
 • HTC Vive

  Bij Virrea huur of koop je voordelig de HTC Vive Virtual reality bril inclusief controllers, Koptelefoon , opstelling voor de bewegingssensor en indien gewenst een PC
  speciaal voor virtual reality Games.
  Met deze VR bril kun je niet alleen 360 graden om je heen kijken, maar ook bewegen door de virtuele wereld, door de bijgeleverde bewegingssensors

  HTC Vive

Het kan ingezet worden met het uiteindelijke doel om verschillende bedrijven en organisaties
de mogelijkheid te geven, zich zowel online als offline visueel beter te gaan presenteren.
Maar ook om een duidelijk beeld over te kunnen brengen aan de consumenten.
Wij wekken de interesses bij de doelgroep, om een verbinding tussen de consumenten en bedrijven
te realiseren en deze partijen nader tot elkaar te brengen.

Diensten van Virrea

Virrea is een innovatief bedrijf dat zich richt op het visualiseren van verschillende bedrijven en hun bedrijfsactiviteiten. Door te combineren met de producten waar wij over beschikken vormt dit een krachtig marketingtool. Het kan ingezet worden met het uiteinelijke doel om bedrijven en organisaties de mogelijkheid te geven, zich zowel

online als offline visueel beter te gaan presenteren. Maar ook om een duidelijk beeld over te kunnen brengen aan de consumenten. Wij wekken de interesses bij de doelgroep, om een verbinding tussen de consumenten en bedrijven te realiseren en deze partijen nader tot elkaar te brengen.

Bekijk alle diensten van Virrea

Lees meer

Virrea
Postbus 4
7740 AA
Coevorden

Tel: (+31)85 – 065 74 87
E-mail: info@virrea.nl

Website realisatie: MediaLab3

Wie zijn wij?

Virrea is een allround Tech & visualisatie bureau opgericht in 2017. Samen met onze partners bestaat het team uit getalenteerde website helden,  app tovenaars en 3D specialisten. Ons specialiteit ligt in het ontwikkelen van verschillende soorten visualisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtual Reality  en Augmented Reality oplossingen. Ook bieden wij gadgets aan in onze webshop. Dit zijn allemaal unieke tools die allen een oplossing bieden voor bedrijven en consumenten.