Virtuele wereld

Weet u wat een virtuele wereld is? Een virtuele wereld is een computersimulatieomgeving, waarbij u zelf die omgeving kunt bepalen. Binnen deze omgeving kunnen gebruikers een eigen avatar creëren waarbij zij persoonlijk de opgezette virtuele wereld kunnen verkennen. De virtuele wereld is door Virrea mogelijk gemaakt door het opzetten van een virtueel platform. Dit virtuele platform wordt Virrea Worlds genoemd. Ontdek nu Virrea Worlds!

Onderdelen Virrea Worlds

Met Virrea Worlds kunnen gebruikers onder andere trainingen volgen, waarbij zij in een virtuele wereld worden voorbereid op de echte werkzaamheden. Daarnaast kunnen er virtuele evenementen worden gegeven waarin je in contact kan komen te staan met mensen over de hele wereld. Ook is er de mogelijkheid om het platform in te zetten om producten te promoten of een bedrijfsomgeving te visualiseren.

Virtuele trainingen virrea worlds

VR app voor uw bedrijf

Wilt u weten of onze VR app iets voor uw bedrijf is? Neem contact met ons op en vraag een gratis demo aan! Virrea Worlds maakt efficiëntie en productiviteit binnen uw bedrijf hoger.

Virrea
Dokter spanjaardweg 11
8025 BT Zwolle

Missie

Virtual reality is onze passie.
Wij willen een buitengewone ervaring bieden aan elk van onze gebruikers.
Waarom? Omdat wij het uiterste willen halen uit virtual reality
Maar waarom? Omdat onze klanten en gebruikers hier hun voordeel mee kunnen halen
Onze gebruikers en klanten motiveren ons om nieuwe systemen te bedenken om te blijven innoveren.
Wij vragen ons elke dag af, hoe kunnen wij meer mensen verder helpen met virtual reality?
Daarom verplichten wij onszelf iets te doen dat groter is dan wij zelf zijn en dat is met virtual reality miljoenen mensenlevens veranderen.
Wij zijn beter in helpen dan in verkopen en dat is terug te zien in ons bedrijfscultuur en in ieder van ons persoonlijk.

Als wij vandaag geld hebben verdiend is het mooi, als wij vandaag mensen hebben geholpen
hebben wij ons doel bereik met onze software oplossingen.