• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Veelgestelde vragen

Over Virrea

Heeft u een vraag over Virrea, of over een van onze diensten?
Zie hieronder onze veelgestelde vragen.
Wilt u direct contact met ons?

Neem contact op

1. Wat kan Virrea mijn organisatie bieden?

Ten eerste moet de doelstelling duidelijk zijn. Wij leveren verschillende software technieken. Dit kan ingezet worden met het uiteindelijke doel om: Trainingen, educatie, informatie, maar ook een hogere omzet te kunnen behalen. Maar ook om een verbinding te creëren tussen uw bedrijf en de consumenten. U kunt contact met ons opnemen voor advies aansluitend aan uw bedrijfsactiviteiten.

2. Kan elk bedrijf hun bedrijfsactiviteiten visualiseren?

Ja, elk bedrijf kan hun activiteiten visualiseren om een duidelijk beeld over te brengen aan personeel, klanten, potentiële klanten en bezoekers.

3. Wat zijn de hardware apparaten die gecombineerd met visuele software kunnen worden?

Dit kunnen bijvoorbeeld, BLE (bluetooth low energy) beacons zijn. Maar we hebben nog veel meer verschillende gadgets die bedrijven en organisaties in kunnen zetten. Deze gadgets kunt u vinden op de online webshop.

4. Wat voor soorten gadgets zijn er te vinden op de webshop?

Er zijn verschillende gadgets te vinden, gadgets voor bedrijven en organisaties. Maar ook veel gadgets voor de consumenten. Deze gadgets zijn handig in het dagelijks gebruik.

5. Zijn de VR Simulators ook bij bedrijfspartijen te huur?

Door op Simulators te klikken kunt u zien waar wij onze simulator aanbieden. Virrea biedt tevens ook voor bedrijven en consumenten simulators te huur aan. Interesse in één of meerdere simulators voor uw bedrijf ? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk alle diensten van Virrea

Lees meer

Virrea
Postbus 4
7740 AA
Coevorden

Tel: (+31)85 – 065 74 87
E-mail: info@virrea.nl

Website realisatie: MediaLab3

Wie zijn wij?

Virrea is een allround Tech & visualisatie bureau opgericht in 2017. Samen met onze partners bestaat het team uit getalenteerde website helden,  app tovenaars en 3D specialisten. Ons specialiteit ligt in het ontwikkelen van verschillende soorten visualisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtual Reality  en Augmented Reality oplossingen. Ook bieden wij gadgets aan in onze webshop. Dit zijn allemaal unieke tools die allen een oplossing bieden voor bedrijven en consumenten.